Pupillen triatlon

Pupillen triatlon

In de zomervakantie houden we altijd twee maal een triatlon voor de pupillen. Zonder het zwemmen dan. Het bestaat uit: 1 rondje hardlopen op de baan, 4 rondjes fietsen over het voormalige wielerparcours en tot slot weer 1 rondje hardlopen op de baan. In de weken er voorafgaande was het dit jaar wel heel erg warm geweest, maar ondanks dat, was er ook nu weer een flinke opkomst.

Er werd gestart in 2 series. In de eerste serie leek Guus Hoekstra op een klinkende overwinning af te stevenen, maar ondanks dat hij gewaarschuwd werd, fietste hij toch een rondje teveel. Mik Commandeur kwam daardoor als eerste binnen. In de tweede serie was Christian Driehuis de snelste. Er deden deze keer jammer genoeg niet veel meisjes mee. De snelste tijd van hen werd neergezet door Lana van der Klooster.
Hoewel het niet zo warm was, als in de voorgaande dagen, was het toch best een zware wedstrijd. Maar de limonade, en vooral de medaille die iedere deelnemer na afloop kreeg, vergoeden veel.
We gaan deze zomer nog een tweede keer de triatlon doen. En wel op maandag 20 augustus. Die dag dus allemaal weer op de fiets komen.
Er zijn weer de nodige foto’s gemaakt. En de uitslag is via deze link te bekijken

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op