Pupillen competitie bij Trias

Zaterdag 2 juli was al weer de laatste wedstrijd van de pupillen competitie. We moesten daarvoor naar Trias in Heiloo.
Na afloop van de wedstrijd mogen we tevreden terug kijken. We gingen niet alleen met veel prijzen terug naar huis, maar in de competitie eindstand, staan we er ook uitstekend voor.

Eerst even de prijzen. Eerste prijzen op de meerkamp waren er voor Rylan, Timo en Silke. Voor Kai was er een tweede prijs, en brons was er voor Niek Ryan, Kyra en Yara. Omdat de groepen nogal groot waren, waren er bij de meeste groepen 5 prijzen, en wel: vierde prijzen voor Liam en Emma en vijfde prijzen voor Joep Sarah en Jolet.
Ook op de lange afstand haalden we flink wat prijzen binnen. Deze keer jammer genoeg geen eerste prijzen met wel tweede prijzen voor: Stijn, Birkan en Sarah, en derde prijzen voor Joep, Timo, Kai Ruby en Yara.
Na heel wat rekenwerk zijn nu ook de eindstanden van de competitie bekend. Per leeftijdsklasse gaan de beste 8 ploegen naar de Noord Hollandse finale, die in september in Castricum gehouden wordt. Van DEM gaan we met liefst acht ploegen naar die finale. Bij de JPB hadden we steeds geen complete ploeg, en ook de JPA1 kwamen iets tekort voor een finale plaats, maar alle andere ploegen gaan dus wel door naar de finale.

De UITSLAGEN staan hier

Voor de FOTO's hier klikken

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op