Pupillen competitie bij Suomi

Voor de tweede wedstrijd van de pupillen competitie moesten we deze keer naar Suomi in Santpoort. Er was voorspeld dat het een hete dag zou worden, maar dat viel achteraf reuze mee. Het was lekker zomers weer, met misschien een beetje teveel wind, en die stond op de sprint precies tegen, zodat de sprint tijden over het algemeen wat tegenvielen.

Desondanks werd er weer uitstekend gepresteerd. Het resultaat was dan ook een totaal van 154 PR’s. Na de prijsuitreiking gingen we met een flink aantal bekers naar huis terug. Eerste plaatsen op de meerkamp waren er voor: Kai, Kyra en Silke. Zilver was er voor Rylan, Ryan, Ruby, Emma en Milou, en brons was er voor Timo.
Bij de estafettes was DEM zoals zo vaak, een klasse apart. Van de 10 categorieen wonnen we er 8, en werden we daarnaast nog een keer tweede en een keer derde.
Op de lange afstand werden we deze keer nergens eerste, maar wel vaak tweede, en dat waren: Stijn, Roy, Sarah, Lotte en Yara. Terwijl er een derde plaats was voor Milou.
In de competitie standen doen we het ook goed. Een flink aantal van onze ploegen, is al vrijwel zeker van een finale plaats, en enkele ploegen zullen er op de laatste wedstrijd nog extra tegen aan moeten. Die laatste wedstrijd is zaterdag 2 juli in Heiloo

Voor de FOTO’s hier klikken

En voor de UITSLAGEN hier

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op