Pupillen competitie

Het was al weer twee jaar geleden dat we een pupillen competitie wedstrijd hadden, maar op 3 juli konden we weer los. We moesten daarvoor naar Heiloo, waar Trias de wedstrijd organiseerde. Ze hadden bedacht om smorgens de jongste pupillen te doen, en smiddags de A pupillen. Een prima idee, want nu was het voor iedereen lekker vlot afgelopen.

Zoals gewoonlijk begonnen we weer met de estafettes, en daar haalden we meteen al een flink aantal eerste plaatsen. En dus veel punten. En ook bij de meerkampen deed iedereen zijn uiterste best. Er waren er bij die op alle onderdelen hun PR aanscherpten. Tot slot was er nog de 600 of 1000 meter en ook hier een felle strijd, want naast de meerkamp bekers, zijn er op deze lange afstand ook nog prijzen te winnen.
De competitie bestaat dit jaar slechts uit 2 wedstrijden, en dan uiteraard natuurlijk de finale. Er is al flink wat rekenwerk verricht, en wanneer we ook de tweede wedstrijd (die op 4 september is) net zo goed presteren als deze keer, dan zitten we weer met een flink aantal ploegen in de finale.
Nog even de DEM prijswinnaars op een rijtje:
De meerkamp: eerste plaatsen voor Guus, Rylan, Timo en Jente, Tweede plaatsen voor Lea en Tirza en derde plaatsen voor Mohammed, Joep, Ceylin en Silke
De middenafstand: eerste plaatsen voor Guus en Stijn, tweede plaatsen voor Felic, Joep, Ceylin en Tirza,en derde plaatsen voor Tijs, Roy, Sofia, Lotte en Emma

Voor de  FOTO,s , hier klikken

 

 

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op