Pupillen competitie 11-04-2015

Afgelopen weekend is de atletiek zomer competities van start gegaan. Als eersten waren de pupillen aan de beurt. Voor de pupillen van DEM was de eerste wedstrijd een thuiswedstrijd, een drukke wedstrijd met ver over de 200 deelnemers, en net zoals afgelopen jaar lijken ze nu opnieuw op een ongekend succesvol seizoen af te stevenen.

Bij het eerste onderdeel, de estafettes, waren in de 10 verschillende categorieën, er maar liefst 9 overwinningen voor DEM, de tiende ploeg eindigde nipt tweede. Op de meerkampen eenzelfde beeld. Bij drie leeftijdsklassen was er een compleet DEM podium, waarbij de JPB met 4 deelnemers op de eerste 4 plaatsen, en 13 deelnemers bij de eerste 16 nu al op koers liggen voor goud in de finale. En dat lijkt ook zo voor de MPB waar de eerste 5 plaatsen voor DEM waren en de MPC waar DEM goed was voor de plaatsen één, twee en drie

Individuele prestaties op gaan noemen, is niet zo aan de orde. Er deden een 80 deelnemers van DEM en iedereen deed gewoon heel goed zijn best. En als we er enkelen gaan noemen, dan doen we anderen tekort. Hoewel de weersomstandigheden, koud en veel regen lang niet ideaal waren, werden er toch nog ruim 200 persoonlijke records scherper gesteld. Kortom: de blauwe trein is onder stoom, en lijkt niet meer te stuiten.
Op bijgaande foto: het podium bij de MPC, vlnr: Britt, Fiene en Sienna

No video selected.

Relevante websites

Foto's Chronoloog en uitslagen 2015

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op