Prijzenfestival bij tweede competitiewedstrijd

Prijzenfestival bij tweede competitiewedstrijd

Net als bij de eerste competitiewedstrijd was het ook deze keer een komen en gaan van DEM pupillen bij de prijsuitreiking van de competitiewedstrijd die in Purmerend gehouden werd. Het was met ver over de 200 deelnemers weer een drukke wedstrijd, waar opnieuw het grootste deel van de prijzen richting IJmond ging. Het overtuigendste was dat bij de jongens pupillen A.1 De eerste 4 plaatsen in de meerkamp waren voor DEM, (Boris, Ilias, Sam en Jibbe) op plaats 5 iemand anders, maar de plaatsen 6 t.m. 9 waren weer voor DEM (Sverre, Bram, Luca en Milan).

Ook van de MPB zijn we top noteringen gewend. Sienna werd er eerste vooral dank zij een razendsnelle 6.87 sec op de 40 meter, Fiene Rosendaal eindigde er als tweede, en met Luna Blauw als derde en Britt de Graaf als vierde staan ze weer stevig op de eerste plaats in het ploegenklassement. De estafette in deze groep kende voor DEM een bizar verloop. Bij de derde wissel lag DEM een straatlengte voor op de andere ploegen, maar liet toen de estafettestok vallen. De stok werd opgeraapt, en er werd doorgelopen waarbij we nog bijna een seconde voor de eerstvolgende ploeg finishten.
Bij de JPA.2 was Kris Linsen veruit de snelste op de 60 m, hij deed er 9.27 sec over. In de meerkamp werd hij tweede en ook voor Damian Paap was er in deze categorie een prijs. Sam van Ooijen kwam net iets tekort voor de eerste plaats bij de JPC, deze keer dus een tweede plaats voor hem. Bij de mini jongens hadden we weer 2 man op het ereschavot. Stef Rosendaal eerste en Mike de Jong als derde. En ook bij de MPA2 mocht een 2 tal DEMmers op het podium komen: Yvana Pol en Lotte Ploeger. Bij de MPA.1 enkele bijzonder goede prestaties van Lizzy Lieverst. Ze sprong 1.30 meter hoog, 15 cm hoger dan de nummer 2, en ook het balwerpen met een afstand van 28 m 40 mag niet onvermeld blijven. In de meerkamp leverde dat een overtuigende eerste plaats op. Voor Leone de Graaf was er een derde plaats op de meerkamp. En ook bij de MPC stonden er 2 van DEM op het podium. Khyra van Schooten won alle onderdelen, en was dus uiteraard goud voor haar in de meerkamp, en Anne Kuijer eiste hier het zilver op.
De estafettes liepen weer als vanouds. In maar liefst 6 leeftijdscategorieen kwam DEM als eerste over de finish.
De lange afstand telt niet mee in de competitiestanden, maar ook hier mogen we trots op onze prestaties zijn. Zo eindigden in alle leeftijdsklassen bij de meisjes de lange afstand in een DEM overwinning. Bobby-Jean Twaalfhoven, Anne Kuijer, Britt de Graaf, Isa Schram en Jet Commandeur kregen allemaal het goud omgehangen. De jongens deden het hier iets rustiger aan, maar ook voor Luca Westen (bijna 20 sec voorsprong op nummer 2) en Yoeri Lammers was er een gouden lange afstands medaille.
Het is geen doen om verbeterde PR’s te vermelden. Het waren er een paar honderd. Maar een link naar alle uitslagen staat hieronder, en ook een link naar heel veel foto’s

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op