Prijzen ophalen in Den Helder

Prijzen ophalen in Den Helder

DE laatste jaren organiseert Noordkop uit Den Helder een leuke indoorwedstrijd voor alle leeftijdscategorieen, waar we steeds met plezier naar toe gaan. Voor iedereen is er een meerkamp, die bestaat uit 40 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen. Dit jaar deden er 11 deelnemers van DEM mee en we kwamen met maar liefst 8 prijzen weer terug.

Bij de JPA.2 was er een eerste plaats bij de meerkamp voor Sam van Ooijen. Dat dankte hij vooral aan het hoogspringen waar hij met 1.30 m maar liefst 15 cm hoger sprong dan zijn naaste concurrent. Kas Commandeur haalde net het podium niet, maar hij had bij het kogelstoten wel de verste worp van iedereen. Hij kwam tot 7.96 m. Bij de JPC was er een eerste plaats voor Guus Hoekstra, en Felix Kuil werd hier tweede. Waarbij nog even vermeld moet worden dat Felix van iedereen de snelste tijd op de 40 meter had en wel 6.8 sec. Ook bij de JPC hadden we twee DEMmers op het podium. Rylan Stins kreeg het goud omgehangen en Joep Hoekstra kreeg het zilver.
Dan de meisjes: bij de MPA.2 was Melissa Markwat gedegen bezig, wat resulteerde in een tweede plaats op de meerkamp. Bij de MPC liet Kyra de Ruyter duidelijk zien dat zij de beste was. Ze won alle onderdelen van de meerkamp en werd daarmee uiteraard eerste in het eindklassement.
De wedstrijd was niet alleen voor pupillen. Ook de oudere leeftijdsgroepen konden er mee doen. We hadden 1 D-junior en wel Mik Commandeur. Hij haalde er de tweede prijs.
Alle uitslagen zijn te zien via deze link
En voor veel foto’s even hier klikken

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op