Podium plaatsen voor DEM pupillen

Podium plaatsen voor DEM pupillen

Bij de cross in Wijk aan Zee is het ieder jaar afzien. Regen, kou, harde wind, kortom: afzien geblazen. Doch dit jaar was het heel anders. Het was weliswaar frisjes, maar vrijwel windstil en een aangenaam zonnetje. De naam van de cross was dit jaar anders: DEM Denneman Strandcross, en ook het parcours was anders, en misschien dat de weergoden daarom gedacht hebben: laten wij het nu ook eens anders gaan doen.

Bij de jongens pupillen kon je gerust van een blauwe golf spreken. Zeven DEM pupillen eindigden bij de eerste tien. Winnaar met een straatlengte voorsprong werd Rens Denneman. Maar ja, wat wil je ook als je meedoet aan de Denneman cross. Voor Hugo Kuil was er een uitstekende derde plaats en de andere DEMmers die bij de eerste 10 eindigden waren: 4 Mats Waal, 5 Koen Zonneveld, 7 Thijs Koopman , 8 Kas Commandeur en 9 Tijs van Etten.
Het aantal deelnemende DEM meisjes v iel een beetje tegen. Van hen was Marije Poelman met een vijfde plek de snelste. Top 10 noteringen waren hier nog voor 9 Emilie Neirijnck en 10 Kyra de Ruijter.
De pupillen moesten 1 rondje afleggen van ruim 1 km. De CD junioren moesten dat twee maal doen. Bij de jongens was hier een fraaie tweede plaats voor Toon van Vuuren, en achter hem waren hetmet een vijfde plaats Thijs van de Velden en een zevende plaats Sjoerd Neiriynck die de DEMeer hoog hielden
Bij de meeisjes junioren CD werd Sien van Vuuren tweede, terwijl 5 Brit de Graaf, 7 Jet Commandeur, 8 Luna Blaauw, en 10 Nina Poelman ook allen bij de eerste 10 binnenkwamen
Voor foto's van de 1 en de 2 km even hier klikken

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op