Ouder – Kind wedstrijd

Ouder – Kind wedstrijd

De ouder – kind wedstrijd was zoals altijd weer reuze leuk en gezellig. Het was alleen jammer dat we concurrentie hadden van de finale wedstrijd van het voetbalen, want de opkomst was minder dan in voorgaande jaren. Maar de thuisblijvers hadden, (zoals bijna altijd) ook deze keer ongelijk.

De wedstrijd is voor de pupillen, waarbij we als juryleden de jongste junioren vragen. We doen altijd een viertal onderdelen, die zowel de ouders als de kinderen moeten doen.
Zo is er twee maal 50 meter estafette, waarbij de ouder start, en het kind de stok over de finish brengt. Er is verspringen zonder aanloop, waarbij een aantal pupillen verder sprongen dan hun ouders. En medecinebal gooien, maar daar waren alle ouders duidelijk beter dan hun kinderen.
Als laatste onderdeel is er altijd de kruiwagen race. Het kind in de kruiwagen, de ouder legt een bepaald parcours af. Andersom, de ouder in de kruiwagen zou ook mogen, maar dat hebben we nog niet zien gebeuren.
Tot slot is er dan nog de prijsuitreiking. Wanneer er geen juryleden zijn, kan er ook geen wedstrijd zijn, en daarom kregen als eerste alle juryleden op het podium een medaille omgehangen. Daarna was het de beurt aan de deelnemers. Zowel de kinderen als de ouders moesten op het podium, en kregen allemaal een fraaie medaille als herinnering aan deze geslaagde dag.
De uitslagen staan in willekeurige volgorde, en zijn hier te zien.
En uiteraard zijn er weer heel wat foto’s gemaakt

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op