Opnieuw een thuiswedstrijd.

Opnieuw een thuiswedstrijd.

In het eerste weekeinde van de maand houdt de snelwandelvereniging uit Rotterdam steeds een snelwandelwedstrijd, die nu tijdens de corona beperkingen omgezet is in een thuiswedstrijd. Lopen in je eigen omgeving dus, en daarna de uitslag naar een centraal punt doorgeven. Van DEM hebben we daar de hele winter tijdens de pupillen duintraining al aan meegedaan

Dit weekend dus ook. Aan het einde van de duintraining zou het weer gebeuren. De oudsten waren daaraan voorafgaande even met Tracy langs het ezeltje geweest, de jongsten hadden bij Tigch onder meer estafette gedaan, en waren wezen touwtrekken.
Maar om kwart over tien klonk het startschot voor de wedstrijd, en ruim 20 enthousiastelingen gingen er weer volop tegenaan. Snelste was deze keer Lotte in de mooie tijd over de 1 kilometer, van 6 minuten en 30 seconden. Dicht achter haar kwamen Roy en Sofia binnen, die er 6.35 en 6.36 over deden.
Na afloop was er voor iedereen een snelwandelmedaille. En omdat de kantine van DEM al heel lang gesloten is, en de daar aanwezige voorraad, ook niet onbeperkt houd baar is, was er ook voor iedereen een flesje of een blikje sportdrank.
Voorlopig gaan we gewoon door met de duintrainingen. Ook in de krokusvakantie. Verzamelen steeds om half 10 op de parkeerplaats tegenover de Patatoloog.

Klik hier voor de uitslag

Klik hier voor de foto's

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op