Opnieuw clubrecords bij Indoor

Opnieuw clubrecords bij Indoor

Het indoor seizoen is pas anderhalve maand oud, en het aantal verbeterde clubrecords wat al op 6 stond, is het afgelopen weekend weer een aantal hoger geworden. Bij de indoorwedstrijd in het sportpaleis in Alkmaar wist Stef Rosendaal er 2 op zijn naam te schrijven. 

Bij het hoogspringen van de jongens mini pupillen kwam hij tot een hoogte van 95 cm, en op de 600 meter wist hij met een tijd van 2 min en 22,03 sec, maar liefst 8 seconden onder de oude recordtijd te blijven. Maar ja, wanneer je uit een gekende ‘topsportfamilie’ komt is dat niet verwonderlijk. Een en ander resulteerde in een eerste plaats op de meerkamp, en een tweede plaats op de 600 meter.
Er was nog een derde clubrecord. s Avonds om 7 uur, toen de hal al helemaal leeggehaald was, lag er nog 1 kogelstootring, waar de mannen veteranen bezig waren. Tigch kwam hier bij de M70 tot een afstand van 7.76 meter, ruim 40 cm verder dan het bestaande record.
Het was een bijzonder druk bezette wedstrijd, ruim 650 inschrijvingen uit heel Nederland, van Groningen tot Zeeland aan toe. Door de grote groepen, waren er vaak 5 of 6 prijzen, en DEM nam daarvan een flink aantal mee. Hopelijk is er in de volgende lijst van medaillewinnaars niet iemand over het hoofd gezien.
Bij de JPC werd Sam van Ooijen tweede bij de meerkamp en vierde op de 600 meter. Sam van der Aar (zou het aan de naam liggen?) kwam met precies dezelfde medailles thuis, maar dan bij de JPA1. Bij de JPA2 werd Kris Linsen derde op de meerkamp.
De meisjes pupillen dan: Khyra van Schooten werd bij de MPC winnares van de meerkamp en tweede op de 600 meter. Anne Kuijer bracht het op de 600 meter tot brons. Bij de MPB werd Sienna Smit tweede op de meerkamp. Fiene Rosendaal (de zus van) werd derde bij die meerkamp en tweede op de 1000 meter, terwijl Britt de Graaf hier de derde prijs kreeg omgehangen. En Isa Schram wist het bij de MPA1 tot een tweede plaats op de 1000 meter te brengen.
Het waren wedstrijden voor alle categorieën en bij de junioren haalden we het volgende eremetaal binnen: een eerste plaats voor Davis Hagedoorn bij het hoogspringen van de JA. Hij sprong (zonder spikes en vanaf een betonnen vloer) een hoogte van 1.80- meter. Dylan Langeveld was bij de JC bijzonder knap bezig. Eerste bij het kogelstoten, 11,85 meter, wat hem een plaatsje op de nationale ranglijst oplevert, tweede bij het hoogspringen met 1,50 m, eerste op de 800 meter in 2.24.94 en dan nog een finale plaats op de 60 meter waar hij zesde werd in 8.59 sec.
Tobias Janssens bracht het bij de JD op de 60 m horden tot de finale, waar hij vierde werd. Zijn snelste tijd liep hij in de series 11.26 sec. Dennis Schaap werd in die finale vijfde, en ook hij liep in de series sneller dan in de finale zijn tijd: 11,72. Bij het hoogspringen werd hij derde met een sprong van 1.30 m. en ook Hugo van Kester haalde bij de hoogspringen een derde plaats. Noa Struijve werd bij de JD op de 60 m derde in de finale met een tijd van 8.96 sec..
De meisjes D dan. In de finale van de 60 horden 3 DEM deelnemers, Eline Brouwer werd er tweede in 11,50, Lyn van de Meij vierde in 12,20 en Zoe Lammertink zesde in 12,56 sec. Op de 60 m vlak had Eline het ook al tot de finale gebracht . Daar een vijfde plek in 9.47 sec. Op de 1000 meter tenslotte was er een tweede plaats voor Danique Schram. Ze liep er een tijd van 3 min en 45,00 sec
Al met al weer een wedstrijd om met gepaste trots op terug te kijken. No video selected.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op