openingswedstrijd in Purmerend

openingswedstrijd in Purmerend

Het was een drukke wedstrijd in Purmerend, en het tijdschema zat niet echt logisch in elkaar. Zo moesten de jongste pupillen ruim 3 uur wachten tussen hun één na laatste onderdeel, en hun laatste onderdeel. Maar het was echt ideaal atletiekweer, en dat vergoede veel. En dat mooi weer was mede de reden dat er een stormvloed van PR verbeteringen te noteren viel. Het waren er in totaal 89. Om er maar ééntje te noemen: Jens Klepper verbeterde zijn PR met hoogspringen met maar liefst 25 cm.

Bij de prijsuitreiking mochten we weer veelvuldig het ere podium op. Voor Lea Rosic was er bij de MPC een eerste plaats op de meerkamp. Bij die meerkamp telde net als bij de onderlinge wedstrijd bij DEM, de lange afstand ook mee in de einduitslag. Ceylin Sarikaya stond hier met een derde plaats ook op het podium. En een derde plaats was er ook voor Melissa Markwat, maar dan bij de MPA1
Rylan Stins had bij de jongens mini al de beste prestaties neergezet bij het verspringen (3.17 m) en het balwerpen (17.99 m) en dat resulteerde in een eerste plaats op de meerkamp op grote afstand van de nummer twee. Sam van Ooijen naderde met een sprong van 3.82 m al bijna de 4 meter grens, en dat bracht hem op de meerkamp tot een derde plaats.
Vierde plaatsen, dus nét naast het podium waren er voor Mik Comandeur en Duuk Doesburg.
Over ruim een week hebben we de eerste competitiewedstrijd. Het is lekker dichtbij, in Castricum.
Hier nog de linken naar de complete uitslagen, en de foto’s

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op