Onderlinge Wedstrijd 28-03-2015

De onderlinge wedstrijd die we jaarlijks bij DEM eind maart – begin april houden, kende dit jaar de nodige strubbelingen. Van datum verplaatst, afgelast, misschien toch nog doorgaan?

Bij de pupillen waren er dermate veel ouders die aanboden om een handje te willen helpen, dat we besloten om het voor de pupillen in ieder geval wel door te laten gaan.

En ook bij de D-junioren kwam men op hetzelfde idee. Maar ook op de wedstrijddag zelf zat het tegen. Toen we wilden beginnen met de pupillen regende het, en dat heeft het aantal deelnemers zeker negatief beïnvloed. Desondanks waren er toch nog ruim 80 pupillen aanwezig, en omdat het na een tijdje droog begon te worden, werd het toch nog een heel geslaagde dag.

Kleine dissonant was het feit dat Tobias met zijn hoofd tegen een hoogspringpaal in aanraking kwam. Achteraf bleek het mee te vallen. Er zitten een aantal hechtingen in.
Voor iedereen was er een driekamp, met aansluitend nog een 600 meter. Alles verliep lekker vlot, en kort na 1 uur, was iedereen klaar. Het was een goede test voor de eerste competitiewedstrijd die we begin april op de baan van DEM gaan houden.

Op de foto: de JPB vlak na de start van de 600 meter
Alle uitslagen en foto's van de pupillen zijn onderaan te vinden.


De D-junioren waren erg teleurgesteld dat de onderlinge wedstrijd werd afgelast. Ook de trainers hadden graag de atleten in actie gezien om de laatste plaatsen voor de competitieopstelling in te vullen. Dit resulteerde in een wedstrijd georganiseerd door de trainers.
Een nieuw concept waarbij de groep in vieren gedeeld werd en de groep elk half uur door rouleerden naar het volgende onderdeel. Met dank aan de enthousiaste ouders van de D-junioren hebben we er samen een leuke trainingspakkenwedstrijd van kunnen maken waarbij sprinten, hoog, ver, kogel, discus en de 1000m behandeld zijn.
Een 'wedstrijd', niet te officieel, zonder medailles e.d. die puur en alleen bedoeld is om voor jezelf te kijken waar je staat. De wedstrijd werd door velen als plezierig ervaren, er werden opmerkelijke prestaties geleverd op deze dag. Zie daarvoor de uitslagen.

Zie onderaan voor de uitslagen jongen en meisjes*
* de uitslagen zijn ondanks dat er goed gemeten is, wel officieus omdat het geen officiële wedstrijd was.

 

No video selected.

Relevante websites

Foto's pupillen

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op