NK estafette met clubrecord

Met de pupillen van DEM zijn we gewend dat we ieder jaar bij de NK estafette, wel enkele ploegen op het erepodium hebben. Dit jaar was dat niet anders, hoewel we deze keer geen eerste plaatsen haalden. We moesten het deze keer doen met 2 tweede plaatsen.

Maar het waren wel hele fraaie tweede plaatsen. De JPB kwamen slechts 0,04 sec tekort om hun kampioensreeks voort te zetten. Ze waren namelijk vorig jaar, en ook het jaar daarvoor eerste geworden. Toch was er blijdschap, want ze verbeterden wel het clubrecord. Op de 4x40 meter kwamen ze uit op een tijd van 24,92 seconden. De ploeg bestond uit: Feliks Kuil, Duuk Doesburg, Guus Hoekstra en Mohamed Abdirahmaan.
De andere podiumplaats was voor de JPC. Deze ploeg, bestaande uit: Joep Hoekstra, Roy Bakker, Remco van Ginkel en Rylan Stins kwamen op hun 4x40 meter uit op een tijd van 27,20 seconden.
In totaal hadden we 10 pupillen estafette teams aan de start staan. Een van de ploegen haalde de finish niet. De plaatsen van de andere ploegen waren: Jmini-vijfde, Mmini-vijfde, MPC-negende, JPB.ploeg2 – elfde, MPB-dertiende, JPA- twintigste en MPA- dertiende

Voor de foto's hier klikken

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op