MPB prolongeren estafette titel

MPB prolongeren estafette titel

De MPB van DEM zijn er, net als vorig jaar, in geslaagd om bij de estafette kampioenschappen in Amstelveen de eerste plaats te behalen. En de gelopen tijd was opnieuw een verbetering van het clubrecord.

We beginnen al een beetje de tel kwijt te raken van het aantal malen dat deze ploeg dit jaar het clubrecord op de 4 x 40 meter scherper stelde. Maar de tijd was deze keer wel heel erg scherp. 25,26 seconden was het nu, en dat was zelfs ruim sneller dan de beste ploeg bij de jongens. De vier loopsters, Luna Blaauw, Britt de Graaf, Sienna Smit en Fiene Rosendaal waren een week eerder ook al eerste ploeg geworden bij de finale van de competitie. Twee titels in een week tijd dus.
Voor de andere pupillen ploegen van DEM was er dit jaar geen podium plaats, maar toch presteerden ze allemaal naar wat er van hen verwacht mocht worden. De MPA kwamen uit op een tijd van 35,61 sec op de 4 x 60 meter en daar werden ze zevende mee. Het was ons op het laatste moment nog gelukt een tweede ploeg MPA in te schrijven. Daarin hadden we vier MPA1 opgesteld. Hun tijd was 38,16 sec
Ook bij de JPC mochten we met twee ploegen meedoen. Ploeg 1 werd zevende, hun tijd was 27,72 sec, en ploeg 2 deed daar met een tijd van 29.34 sec weinig voor onder.
De JPB tenslotte wisten exact dezelfde tijd te lopen, als hun PR. Dat was, en bleef dus 26,56 sec en daar werden ze achtste mee
Alle pupillen uitslagen en foto’s zijn te zien via onderstaande linken

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op