Mini meisjes van DEM kampioen

Mini meisjes van DEM kampioen

September is de maand waarin de competitiefinales gehouden worden. 19 september was het de beurt aan de pupillen, en ze moesten voor hun competitiefinale naar Edam. De weersvoorspellingen waren dramatis, het was de hele week al herfstweer geweest, en ook smorgens viel het water nog met bakken naar beneden. Maar kort voor de wedstrijd werd het droog, en dat bleef het de hele dag.

Hulde aan de mensen van Edam, die met een heel stel dompelpompen, de verspringbakken en kogelsectoren zodanig droog wisten te krijgen dat alle onderdelen probleemloos door konden gaan.
Van DEM waren we weer met een hele grote afvaardiging aanwezig. Van de 10 mogelijke ploegen, konden we met maar liefst 9 ploegen deelnemen. Alleen de JPA.1 mochten helaas niet meedoen.
Over de prestaties kunnen we net als de laatste jaren, weer tevreden zijn. De meisjes mini wisten kampioen te worden. De meisjes B werden tweede, en dat werden ook de A1 meisjes en de mini jongens. Verder hadden we 3 ploegen die allemaal vierde werden. En wel de jongens A2, de meisjes A2 en de jongens B. Tenslotte eindigden de jongens C als zesde en de meisjes C als zevende.
Ook individueel hadden we een handvol medailles. Guus Hoekstra werd vierde bij de mini jongens, en vijfde plaatsen waren er voor Lea Rosic bij de mini meisjes, Sienna Smit bij de A1 meisjes en Lizzy Lieverst bij de A2 meisjes
Op bijgaande foto de kampioensploeg met van links naar rechts: Lana van de Klooster, Siobhan Fullington, Ceylin Sarikaya, Bo van Ooijen en Lea Rosic.
Heel veel meer foto’s zijn via onderstaande link te zien, en ook alle uitslagen kunnen bekeken worden via een van onderstaande linken

No video selected.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op