Laatste reguliere duintraining.

Laatste reguliere duintraining.

De vakantie is afgelopen, de kou is voorbij, en het aantal deelnemers aan de duintraining was dan ook weer op het oude niveau. Het was de laatste gewone duintraining, er komt nog wel een laatste keer, maar bij de laatste keer houden we altijd een wedstrijdje.
De groep van Tracy, ging ieder jaar wel een keer tot aan het strand, en dat hadden ze dit jaar nog niet gedaan, dus het moest er deze keer wel van komen. En wanneer je dan op het strand bent, dan lokt natuurlijk de zee. Al snel waren dan ook de schoenen uit, maar het water was nog ijzig koud.

De groep van Tigch ging eerst verspringen. was daarna aan het estafettelopen, en ging ook nog met binnenbanden aan de slag. Bij het rondje door het bos bleek al snel dat de temperatuur heel wat hoger lag dan de laatste weken, mutsen gingen af en jassen en handschoenen gingen uit. Bij het terugkomen werd er nog wat met medecineballen gedaan, en toen daarna nog een omgewaaide boom in de weg lag, werd die vakkundig een eind verder neergelegd.
Nog 1 keer duintraining dus. Dat is zaterdag 24 maart. Dan houden we weer het afsluitende wedstrijdje, waarbij er voor iedereen die meeloopt, een mooie prijs is.
Klik hier voor de foto's van deze training.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op