Laatste pupillen zomer training

Laatste pupillen zomer training

Bij de pupillen hebben we de goede gewoonte dat we altijd op de laatste woensdag voor de zomervakantie, een alternatieve training houden. Een training met een hoog spelgehalte, waarbij estafette en water centraal staan. Gelukkig waren de corona maatregelen wat versoepeld, zodat er ook weer ouders op het veld aanwezig waren.

Estafette met bekertjes water, zaklopen, drie-poten, en waterballonnetjes doorgeven waren de onderdelen die er gedaan werden. En dat werd met groot enthousiasme gedaan. Dat na afloop de ballonnen kapot mochten, was natuurlijk een fijne bijkomstigheid.
Het houd niet in, dat we nu in de vakantie stoppen met trainen. De training op maandag blijft de hele vakantie doorgaan. Zij het wel dat alle groepen dan van 5 tot 6 uur gaan trainen. Alle trainingen op de woensdag vervallen in de vakantie. En dan is er op zaterdag 4 juli nog 1 maal een duintraining. Die duintraining stopt daarna ook.
Verder hebben we in de vakantie nog een tweetal keren een triatlon. Die bestaat uit een rondje hardlopen, fietsen en weer een rondje hardlopen. De eerste keer is maandag 13 juli. Die dag allemaal op de fiets komen dus. Want na afloop van de triatlon is er voor iedereen die meegedaan heeft een speciale medaille.

Klik hier voor de foto's

 

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op