Laatste Duintraining

Omdat de eerste pupillen competitie wedstrijd pas medio mei plaats vindt, gingen we dit jaar wat langer door met de duintraining. Zaterdag 2 april was de laatste dit jaar. Em traditie getrouw sloten we weer af met een wedstrijdje.

Eerst was er nog een gewone duintraining, die de jongste groep gebruikte om te gaan dobbelen. Toen de oudste groep terug kwam, kon er dus gestart worden. We hebben een parcoursje van 1250 meter. Er werd weer fel strijd geleverd, en dat resulteerde in mooie tijden. Roy was de snelste, en zijn tijd van 4 minuten en 35 seconden was zelfs een verbetering van het parcoursrecord. Kort na hem kwam Stijn binnen. Sarah was de snelste van de meisjes.
Voor de snelste jongen en het snelste meisje was er een mooie beker. Voor alle anderen waren er hele mooie medailles. Diegenen die dit seizoen het vaakst bij de duintraining aanwezig geweest waren, mochten als eerste een prijs uitzoeken, maar er waren vel meer medailles dan deelnemers, zodat er voor iedereen volop keuze was.
Toen ook alle limonade opgedronken was, kon iedereen weer tevreden naar huis.
Op de eerste zaterdag in november beginnen we weer met een nieuw seizoen duintrainingen

De UITSLAGEN staan hier

En voor de FOTO’s hier klikken

 

 

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op