Koppelloop

Koppelloop

Het was de laatste keer vóór de kerst dat we dit jaar een duintraining hadden. Het leek ons daarom een goed idee, om de training iets extra te geven. En wel om een koppelloop te gaan houden. Groepjes van 2 kinderen, die ieder de helft van het parcours zouden lopen.

Het parcours had een lengte van 1250 meter, zodat ieder dus ruim 600 meter af moest leggen. Naast de pupillen hadden we nog een gastkoppel wat meeliep, namelijk Tracy en Stan. De samenstelling van de koppels was vrij, zodat de snelle jongens elkaar opzochten, en de uitslag van te voren al voorspelbaar was. Het winnende koppel was Rylan met Roy, die een tijd realiseerden van 4 minuten en 51 seconden. De snelste meisjesploeg bestond uit Lotte en Sofia, die 5 minuten en 24 seconden over het parcours deden. Maar iedereen deed erg zijn best, ook ploegen die uit mini pupillen bestonden. Voor alle uitslagen, en ook voor de gemaakte foto’s, even op de linken onderaan dit verhaal klikken.
Voorlopig gaan we door met de duintrainingen, de eerstvolgende is zaterdag 2 januari. En ook in het nieuwe jaar gaan we af en toe tijdens de duintraining weer een wedstrijdje houden.

UITSLAGEN
FOTO’S

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op