Jongste pupillen in de prijzen

Jongste pupillen in de prijzen

Bij de indoorwedstrijd van Phanos, in Amsterdam, waren het vooral de jongste pupillen van DEM die met de prijzen aan de haal gingen. Met ook nog een aantal vierde plaatsen, was het weer een geslaagde wedstrijd. Bij deze wedstrijd was het zo dat het weer een meerkamp was, waarbij alle meisjes in hun meerkamp, moesten hoogspringen en alle jongens moesten verspringen. En bij het hoogspringen ging de lat wel steeds met de gebruikelijke 5 cm omhoog, maar hij lag steeds 1 cm hoger dan wat doorgaans gedaan wordt. Dus in plaats van 80 – 85 – 90 cm enz. was het nu 81 – 86 -91 enz en dat leidde toch tot veel extra PR’s

Wat vroeger mini pupillen genoemd werd, wordt tegenwoordig steeds meer aangeduid als pupillen-D. En bij die jongens pupillen-D hadden we 2 man op het erepodium. Rylan Stins werd er tweede en Joep Hoekstra derde, terwijl er voor nieuweling Roy Bakker een vijfde plaats was. In plaats van kogelstoten was er voor hen deze keer medecinebal stoten, een goede keuze, want een kogel van 1 kilo is eigenlijk veel te licht om mee te kunnen stoten. Ook de JPC moesten deze keer stoten met een medecinebal. In deze groep kwam Guus Hoekstra net een paar puntjes tekort voor een podium plaats op de meerkamp. Hij werd er vierde.
Bij de meerkamp van de meisjes pupillen C wist Lana van der Klooster tweede te worden. En ook bij de meisjes een aantal vierde plaatsen. Zoals Fiene Rosendaal die bij de MPA.2 slechts 4 puntjes tekort kwam voor een plaats op het podium, maar die bij het hoogspringen met een spring van 1.31 m het clubrecord wel heel dicht benaderde. Melissa Markwat kwam ook slechts een handvol punten tekort voor een medaille bij de MPA1. Ook zij dus viere in de meerkamp. Tenslotte nog even aandacht voor Yara Herwegh. Die wist haar PR met hoogspringen maar liefst met 36 cm te verbeteren.
Op bijgaande foto: rechts Rylan en links Joep.
Alle uitslagen zijn via deze link te zien
En klik hier voor veel meer foto's

 

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op