Indoorwedstrijd Alkmaar

Petje af voor de mensen van Hylas die ieder jaar het wielerpaleis om weten te toveren tot een heuse indoor atletiekhal. De deelname is dan ook altijd hoog. Dit jaar waren er een kleine 600 inschrijvingen.

Van DEM was onze deelname wat kleiner dan in voorgaande jaren, maar we kwamen wel weer een flink aantal prijzen naar huis. Voor de pupillen was er een meerkamp, en een lange afstand, voor de junioren waren het losse onderdelen.
Mini Pupil Tirza de Ruijter wist eerste te worden op de meerkamp, met een grote voorsprong op de nummer twee, want zo won alle onderdelen. Bij de 600 meter werd ze vijfde. Haar zus Kyra kwam bij de MPB net een paar punten tekort voor het podium, voor haar dus een vierde plaats op de meerkamp. Dezelfde pech had Rylan Stins, bij de JPB. Ook hij miste op een paar punten na, het podium bij de meerkamp.
De meisjes D.2 waren deze keer de grote medaille verzamelaars. Na de series en de halve finales overleefd te hebben eindigden Fiene Rosendaal, Sienna Smit en Brit de Graaf in de finale op de tweede, derde en vierde plaats. Met tijden van 9.08, 9.12 en 9.19 sec. Eerder op de dag had Britt de 1000 meter al gewonnen in een tijd van 3.28.54. Bij de series van de 60 horden werd Britt gedeelde zesde met een tijd van 11.62, maar omdat er maar 6 naar de finale gingen, en de andere net een paar duizendsten van een seconde sneller was, liep Britt dus net de finale mis. Fiene ging met een tijd van 11.40 wel door, en werd in de finale derde, met een tijd van 11.41. En ook bij het hoogspringen haalde Fiene nog een derde plek met een hoogte van 1.35
Bij de Junioren D.2 haalde Mik Commandeur enkele mooie prestaties. Na de series en de halve finale op de 60 m overleefd te hebben kwam hij in de finale op de derde plaats over de finish. Bij de 60 horden kwam hij in de serie tot de derde tijd, in de finale werd het de vierde.
We haalden zelfs nog een clubrecord. Tigch intussen 75 jaar, deed bij de M75 mee met kogelstoten. Hij haalde er een afstand van 6.87 meter
Voor de uitslagen HIER KLIKKEN
En de foto’s staan onder DEZE LINK

 

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op