Indoor seizoen opent met 2 clubrecords

Indoor seizoen opent met 2 clubrecords

De allereerste indoorwedstrijd van dit winterseizoen begon voor de DEM pupillen spectaculair. Meteen al twee clubrecords. Dat beloofd dus wat voor de komende wedstrijden.

Het is nog geen 1 november, en met een indoorwedstrijd eind oktober zit je dus nog in de leeftijdsklasse van het afgelopen zomerseizoen. Bij de eerste indoorwedstrijd waren 4 DEM pupillen aanwezig. Trisha en Khyra van Schooten en Bo en Sam van Ooijen gingen een heel eind naar Enschede om daar nog 1 keer als mini en B pupil een wedstrijd te doen.
Bo en Trisha begonnen de wedstrijd met de sprint. Bij hun serie werd Trisha dusdanig gehinderd dat we in protest gingen en door het bewijs van een filmpje van Linda mochten de dames overlopen.
En dit was maar goed ook. Trisha liep meteen 1,5 tiende sneller en Bo wist deze keer ook 1.3 tiende sneller te lopen. Beide meiden waren nog niet eerder zo snel. Trisha 8.53 en Bo 8.34 seconden.
Daarna de beurt aan Sam. Hij startte deze wedstrijd, die heel sterk bezet was, met een 2e plek in de serie en een tijd van 7.14 als 7e in totaal. Een flinke afstand al op het podium. Khyra mocht als laatste starten bij de 40 meter. Na haar rentree bij de clubkampioenschappen was het voor haar vooral belangrijk weer zonder pijn en met vertrouwen te kunnen sporten. Ze liep niet onverdienstelijk.
Bij het hoogspringen bij de mini meisjes wist Bo tot 75 cm te komen en Trisha wist het hoogspringen te winnen door 85 cm te springen.
De meiden moesten daarna balwerpen. En dit deed Trisha ook super goed. Zij verbeterde haar PR met 2,31 meter en wist het indoor clubrecord balwerpen te verbeteren. Bo had vandaag minder geluk. Haar inworp was mega ver, maar daarna lukte het haar niet. Trisha eindigen bij de meerkamp op de 2e plaats en Bo werd 4e. Khyra kwam bij hoogspringen tot 90 cm . Dit ging al beter dan tijdens de clubkampioenschappen. Steeds meer komt het vertrouwen weer terug. Bij het kogelstoten kwam zij tot 4.64 meter. Voor haar een PR. Ze eindigende op een 4e plaats bij de meerkamp.
Sam kwam bij het kogelstoten tot een PR van 6.25 meter. Doel 1 was gehaald. Daarna het onderdeel hoogspringen. Voor de wedstrijd deelde Sam het indoor clubrecord van 1.20 met nog een paar andere jongens en was voornemens dit op alleen zijn naam te zetten. En dit lukte en wel met een fantastische hoogte van 1.30 een verbetering van 10cm van het clubrecord en van 5 cm van zijn PR. Tevens evenaarde hij het halrecord hoogspringen. Door zijn sprong van 1.30 wist Sam van een 6e naar een 3e plaats te gaan bij de meerkamp.
Na deze geweldige dag gingen ze met z'n alle nog gezellig uit eten.
Uitslagen en foto’s zijn via de onderstaande links te bekijken

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op