Indoor in het wielerpaleis in Alkmaar

Indoor in het wielerpaleis in Alkmaar

Het is altijd een drukbezette wedstrijd die Hylas in het sportpaleis in Alkmaar organiseert. Ruim 600 deelnemers, uit alle delen van Nederland van Groningen tot Limburg. En een flinke groep uit Duitsland gaf zelfs een internationaal tintje aan de wedstrijd. Van DEM deed er een dertigtal pupillen mee, en in dit druk bezette veld, wisten we weer een aantal mooie prijzen mee naar huis te nemen.

Bij de JPA.2 was er een eerste plaats op de meerkamp voor Sam van Ooijen. Die meerkamp bestond trouwens voor alle deelnemers uit de sprint, hoogspringen en kogelstoten. De winst van Sam kwam vooral door het hoogspringen waar hij een hoogte haalde van 1.35 meter. 10 centimeter hoger dan zijn naaste concurrent, die clubgenoot Kas Commandeur was.
Ook bij de JPC hadden we een eerste plaats bij de meerkamp. Die was voor Rylan Stins. En ook hij dankte dat vooral aan het hoogspringen. Hij haalde daar een hoogte van 1.00 m. Tien cm hoger dan de nummer twee op dit onderdeel. Door de grote deelname waren er bij de meeste leeftijdsgroepen meer dan 3 prijzen, en zo kreeg ook Guus Hoekstra die vierde werd bij de JPB een medaille omgehangen. Broer Joep was bij de JPC de beste bij het kogelstoten, 6.40 m maar pech bij het hoogspringen verhinderde een mooie stand op de meerkamp. Maar een medaille voor de derde plaats op de 600 meter vergoedde veel. En ook een derde plaats op de 600 meter was er voor Jip Houtenbos, die bij de jongens Mini meedeed. Voor de meerkamp kwam hij net enkele punten tekort voor een prijs.
De meisjes deden het deze wedstrijd wat rustiger. Geen eremetaal deze keer voor hen. Maar ze zijn zeker van plan om bij een volgende wedstrijd weer volop te vlammen.
Voor de UITSLAGEN van de DEM deelnemers, HIER KLIKKEN
En de FOTO’S zijn VIA DEZE LINK te bekijken

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op