Grandioze start Pupillen competitie

Grandioze start Pupillen competitie

Voorafgaande aan de eerste pupillen competitie wedstrijd hadden we met de onderlinge wedstrijd bij DEM en de wedstrijd in Purmerend al voortekens gehad dat het wel weer goed zat met onze pupillen. En dat bleek maar al te waar. In Castricum wonnen 8 van de 10 ploegen hun estafette, en werden de 2 andere ploegen fraai tweede. Daarnaast stond er bij de prijsuitreiking van de meerkamp 16 maal iemand van DEM op het erepodium, en bij de lange afstand waren dat er 12, en dat terwijl we nog lang niet op volle sterkte konden aantreden.

Zoals gezegd: veel prijzen dus, en enkele keren hadden we zelf een compleet DEM podium. Bij de mini jongens hadden we op de meerkamp Rylan, Joep en Remco staan, en bij de lange afstand waren dat Joep, Jaro en Remco.
Even alle prijswinnaars op een rij: eerste plaatsen voor alle estafetteploegen, op de JPA2 en de MPB na, want die werden tweede.
Op de meerkamp eerste plaatsen voor Guus Hoekstra, Rylan Stins, Fiene Rosendaal, Lincy van Reeuwijk en Kyra de Ruyter. Tweede plaatsen voor: Sam van Ooijen, Joep Hoekstra, Sienna Smit, Nova Karijoredjo en Marije Poelman. En derde plaatsen voor: Niek Vellema, Wouter Janssen, Duuk Doesburg, Remco van Ginkel, Melissa Markwat en Lea Rosic.
Bij de lange afstand zag het er als volt uit: eerste plaatsen voor Joep Hoekstra en Fiene Rosendaal. Tweede plaatsen voor Gijs Baneman, Guus Hoekstra, Jaro Koper, Bobby-Jean Twaalfhoven, en Lea Rosic. En derde plaatsen voor Tijs van Etten, Remco van Ginkel, Sienna Smit, Maura Kes en Lara Kievoet.
Een vierde plaats halen is altijd pech hebben, want dan val je net buiten de prijzen. Daarom hier ook nog even alle vierde plaatsen vermeld. Dat waren bij de meerkamp: Jasper van Ginkel, Stef Brasser, Marua Kes, Bobby-jean Twaalfhoven,en Siobhan Fullington En bij de lange afstand: Wouter Janssen, Luna Blaauw, Anne Kuijer, Marije Poelman, Novi Pekel en Kyra de Ruijter
Op bijgaande foto: een compleet DEM podium met: Remco, Joep en Jaro
Voor alle uitslagen klik hier
En voor de foto’s hier klikken

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op