Goud voor Piet en Britt bij cross competitie

Hoewel er de afgelopen maand al diverse cross loopjes gehouden werden, is nu ook de cross competitie van de atletiek unie begonnen. Van DEM moesten we daarvoor naar AKU in Uithoorn. Met ruim 20 deelnemers hadden we wel geen grote ploeg, (in totaal deden er bijna 700 lopers mee), maar we haalden wel een aantal fraaie resultaten.

Bij de jongens junioren A was er een eerste plaats voor Piet van Vuuren. Op de 3 km kwam hij op de mooie tijd van 9.59 binnen. En ook bij de meisjes junioren D.2 werden we eerste. Dat was Britt de Graaf die de 1500 meter aflegde in een tijd van 5.42. Kort achter haar finishte als vijfde: Fiene Rosendaal en met de 29 e plaats van Danique Ligthart daarbij, werden ze derde in het ploegenklassement.
Bij de jongens pupillen C finishten Vince de Wit en Jip Houtenbos met een negende en een tiende plaats beiden dus nog net in de toptien. En bij de jongens pupillen B deed Jaro Koper dat met een negende plaats ook. Samen met Merlijn van Meurs, Roy Bakker en Rylan Stins werden zij vijfde in het ploegenklassement.
Van de andere DEM deelnemers mochten we middenmoot klasseringen noteren
Voor alle UITSLAGEN even HIER KLIKKEN
En voor de FOTO’s , HIER KLIKKEN

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op