Gerrit Vos Bokaal

Na de zomervakantie begint het atletiekseizoen langzaamaan weer op gang te komen. De eerste uit-wedstrijd waar we deze zomer met de pupillen naar toe gingen was de Gerrit Vos Bokaal in Hoorn. Er waren nog wat beperkingen in deelnemers en bezoekers aantallen, maar we konden in ieder geval weer aan de slag. En het werd voor ons een geslaagde wedstrijd.

We waren met ruim 20 pupillen aanwezig en die wisten maar liefst 70 maal een persoonlijk record te verbeteren. Voor enkelen was er zelfs een volle bak: 3 PR’s op de meerkamp, 1 bij de lange afstand en dan nog 1 voor het puntentotaal.
Rylan wist op de meerkamp bij de JPB met grote voorsprong, eerste te worden, en in de die categorie kwam Joep net een paar punten tekort voor de tweede plaats, hij werd dus derde, maar omdat hij ook nog eens tweede werd op de 1000 meter, was het ook voor hem een uitstekende dag. Roy viel met een vierde plaats op de meerkamp net buiten de prijzen, maar hij ging nog wel met een medaille naar huis, omdat hij tweede werd op de 1000 meter.
Bij de JPA1 werd Guus derde, Duuk vierde, en Lars wist van iedereen zijn PR op het punten totaal het meest te verbeteren.
Bij de meisjes was er bij de MPC een eerste plaats voor Silke. Kyra wist tweede te worden bij de MPB, en ook Tirza werd tweede. Dat was bij de mini meisjes.
Kortom met 70 PR’s en 10 medailles was het een succesvolle dag voor ons.
Voor de uitslagen hier klikken.
En hier zijn de foto’s te bekijken

 

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op