Finale van de pupillen competitie

Na twee jaren van geen tot een halve competitie, hadden we dit jaar gelukkig weer een complete pupillen competitie. Van DEM hadden zich voor de finale 8 van de 10 ploegen geplaatst. Weer een heel hoog aantal

De finale wedstrijd was dit jaar in Castricum, die deze wedstrijd in het kader van hun zestig jarig bestaan toegewezen gekregen had. En ze hadden een tot in de puntjes verzorgde wedstrijd op poten gezet. Ook het weer werkte mee. De weersvoorspellingen waren de hele week regen, maar achteraf was het een zonovergoten dag. Kortom: een fantastische dag.
We kwamen met 2 ploegen op het podium te staan, misschien iets minder dan wat we van voorgaande keren gewend waren, maar iedereen van DEM was enorm gemotiveerd, en iedereen deed zijn uiterste best voor een goede klassering. De eerste ploeg die op het podium stond waren de jongens mini. Kai, Jason Lennon, Finn en Mika wisten daar als ploeg de derde plaats te halen. Dubbel succes was er ook nog voor Kai, die in het individuele klassement ook nog een podium plaats haalde.
Ook de JPA.2 mochten als ploeg naar het podium, en ook zij sleepten de derde plaats binnen. De mannen die in deze ploeg zaten waren: Rylan, Niek, Joep, Lukas en Merlijn. Ook hier een individuele derde prijs, waarvoor Rylan naar het podium mocht. Dat hij bij het hoogspringen over de 1.35 meter kwam, droeg hier voor een belangrijk deel aan mee.
De derde individuele prijs was voor Kyra de Ruiter. En ook bij haar speelde daar het hoogspringen een belangrijke rol in. Als enige meisje wist ze over de 1.40 meter te springen.
Twee ploegen prijzen, en drie individuele prijzen dus, en daar mogen we best trots op zijn.
Nu eerst de estafette kampioenschappen op 24 september in Amsterdam, en dan op 1 oktober bij ons op de baan, de clubkampioenshappen en dan zit voor de pupillen het zomerseizoen er al weer een beetje op.

De FOTO’s staan hier

De UITSLAGEN zijn hier te zien

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op