Finale pupillen competitie groot succes.

pup1Afgelopen zaterdag waren de finales van de pupillen competitie bij Atletiekvereniging AV Castricum. Aan deze jaarlijkse finaledag doen de beste pupillen van Noord-Holland mee. In totaal ging het afgelopen zaterdag om 21 verschillende teams die goed zijn voor meer dan 400 deelnemers. Vanuit AV DEM deden er 40 atleten mee die zich weer van hun beste kant lieten zien. Op het prachtige complex in Castricum was het met een lekker zonnetje een hele aangename dag voor zowel de deelnemers als de toeschouwers.  En ook het resultaat mocht er zijn. Twee teams van AV DEM zijn geëindigd op de derde plaats en daarnaast waren er ook nog drie individuele medailles voor DEM. 

pup2De dag begon met een heus openingsdefilé, afgenomen door de wethouder Sportzaken van de gemeente Castricum. De fanfare speelde het Wilhelmus waarna onder luid applaus de dag officieel kon beginnen. De Jongens A2 pupillen hadden een meerkamp met hoogspringen, kogel stoten en 60 meter sprint. Merlijn van Meurs, Joep Hoekstra, Rylan Stins, Niek Cornet en Lucas van Hooff kwamen uit voor dit team. Zij begonnen de dag met hoogspringen waarbij alle jongens uit het team een persoonlijk record hebben gesprongen. Rylan Stins  kwam zelfs tot een pr van 1,35 meter en behaalde mede door deze fantastische prestatie in de individuele eindresultaten een 3e plaats. Als team zijn de A2 pupillen 3e van Noord Holland geworden en ook op de 4 x 60 meter estafette werd een 3e plaats behaald.  
Ook de jongens Mini pupillen behaalde de 3e plaats wat een prachtige prestatie was van Kai Kolder, Jason Liemburg, Lennon de Goed, Finn Nakken en Mika Warmerdam. Kai Kolder behaalde ook nog eens de 5e plaats in het individuele klassement. 
Bij de meisjes A2 pupillen behaalde Kyra de Ruijter in het individuele klassement een knappe 3e plaats en ook zij mocht naar voren op het podium om een medaille in ontvangst te nemen. 
Helaas waren er niet voor iedereen medailles maar dat maakt de prestatie niet minder knap. Zo zette Timo Schram een prachtige prestatie neer en werd uiteindelijk 6e bij de jongens pupillen C. Silke Potma behaalde bij de meisjes A1 pupillen een 8e plaats en Niek Cornet werd 6e bij de jongens pupillen A2. 
Voor DEM voldoende prijzen om mee naar huis te nemen en alle prachtige prestaties en persoonlijke records zijn weer heerlijke opstekers voor zowel de atleten als ook voor de trainers. Op 8 oktober worden de winnaars nog een keer in het zonnetjes gezet, want dat gaat Gerrit Tichelaar (de hoofdtrainer) weer met de platte kar door de Breestraat van Beverwijk. 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op