Finale pupillen competitie

Maar liefst 9 ploegen hadden zich dit jaar geplaatst voor de finale van de pupillen competitie. We moesten daarvoor naar Hera in Heerhugowaard. Het was een prachtige zonnige dag, en Hera had het uitstekend georganiseerd, zodat om 5 uur de prijsuitreikingen van de 419 deelnemers, en de 80 ploegen al achter de rug waren.

De dag begon zoals gewoonlijk met het defilee. Voor de 45 deelnemers van DEM uit, liep Tirza met de mascotte in de kinderwagen. Nadat alle deelnemers toegejuichd, en toegeklapt waren, begon de wedstrijd met als eerste onderdeel de estafettes, en daarna kwamen dan de meerkamp onderdelen. Soms met een beetje teleurstellende prestaties, maar heel vaak ook verassend goede. Maar liefst 88 keer verbeterden we een PR. Zo wist Sam van Ooijen op alle onderdelen zijn PR te verbeteren, waaronder een prachtige 1.40 meter (en eerste plaats) bij het hoogspringen. Het resulteerde in een derde plaats in het individuele klassement bij de JPA.2 Andere prijswinnaars in het individuele klassement waren Silke Potma met een derde plaats bij de meisjes mini, en een vijfde plaats voor Rylan Stins bij de JPC. Niet alleen Sam was goed voor 3 PR’s. Dat presteerden ook: Duuk Doesburg, Stef Brasser, Tijl Janssen, Lotte de Graaf en Lea Rosic.
In het ploegenklassement verging het zelfs nog beter. Vier maal stond er een DEM ploeg op het erepodium. De JPB werden kampioen. En derde plaatsen waren er voor de ploegen van de JPC, de MPB en de meisjes mini

Alle uitslagen zijn via deze link te bekijken
En voor de vele foto’s even hier klikken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op