Finale Pupillen competitie

Finale Pupillen competitie

Al jaren lang zit DEM steeds met een flink aantal ploegen in de finale van de pupillen competitie, en dat was dit jaar niet anders. Dit jaar waren het acht ploegen, slechts twee ploegen haalden de finale niet, waarbij we nog even op moeten merken dat 1 van die ploegen, de JPB, op een totaal van ruim 10.000 punten, er slechts 4 puntjes tekort kwam om ook aan de finale mee te kunnen doen.

Die finale was deze keer in Haarlem, en de gezamenlijke Haarlemse verenigingen hadden gezorgd voor een uitstekende organisatie en mede dank zij het fraaie weer, was het heel aangenaam toeven op en rond de atletiekbaan.
We zijn niet anders gewend, dan dat we met een flink aantal prijzen weer naar huis gaan, en dat was ook nu weer het geval. De jongens mini wisten eerste te worden, en dus kampioen van Noord-Holland. De ploegen van de JPC en van de MPC werden beiden tweede, en de MPA.2 haalden de derde plaats. Verder sleepten we ook in het individuele klassement nog enkele prijzen in de wacht. En wel: Rylan Stins bij de jongens mini, Guus Hoekstra bij de JPC en Sienna Smit bij de MPA.2 kregen in hun categorie eremetaal omgehangen.
Kers op de taart waren deze keer een tweetal verbeterde clubrecords. Allereerst het clubrecord bij de 4 x 60 m van de meisjes pupillen A. Dit stokoude record wat nog uit 1978 stamde werd uit de boeken gelopen door: Luna Blaauw, Sienna Smit, Britt de Graaf en Fiene Rosendaal. Ze kwamen tot een tijd van 34,90 sec. Het tweede clubrecord werd verbeterd door Kyra de Ruyter. Bij de mini meisjes wist ze de bal 19,63 meter ver weg te gooien. Ruim 2 meer verder dan de bestaande afstand.
Het zal ook niemand verbazen als we nog even melden dat er ook deze keer weer legio persoonlijke records sneuvelden. Het waren er welgeteld 47
Er zijn weer tal van foto’s geschoten. Ze zijn te zin via deze link
En alle uitslagen staan hier

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op