Finale pupillen competitie

Finale pupillen competitie

DEM had dit jaar de organisatie van de finalewedstrijd van de pupillen competitie op zich genomen. Een enorme klus, want met bijna 450 deelnemers, die estafette moeten lopen, en daarna een meerkamp af moeten werken, eist dat heel erg veel uren voorbereiding, en op de dag zelf nog heel wat zweetdruppeltjes van de tientallen juryleden. Het weer werkte mee, dat was bijna ideaal, na de tropische hitte die er aan voorafgegaan was.

De prestaties van de DEM pupillen waren weer om trots over te zijn. We hadden acht ploegen in de finale, en daarvan stond er vier maal een ploeg van ons op het erepodium. Van de MPB hadden we niet anders dan een eerste plaats verwacht, en dat maakten ze ruimschoots waar. Ze kwamen uit op 5808 punten terwijl de eerstvolgende concurrentes genoegen moesten nemen met 5257 punten. Bij de 4 x 40 m estafette liepen ze opnieuw een clubrecord. Deze keer kwamen ze uit op 25,37 sec.
Ook de jongens mini eindigden als eerste en ook hun voorsprong op de nummer twee, was enorm groot, bijna 500 punten. Voor de JPC was er een goede tweede plaats, en de JPA1eindigden als derde. Met 4 ploegen op het podium mogen we weer best tevreden zijn.
De resultaten van de andere ploegen: MPA1: vierde, MPA2: vijfde, MPC: achtste (maar hier moest wel onze beste atlete: Khyra van Schooten geblesseerd toekijken), en de JPA2 ook achtste.
Ook individueel haalden we nog heel wat prijzen. Bij de MPB werd Sienna Smit kampioen, met Fiene Rosendaal op de tweede plaats. Sam van Ooijen werd kampioen bij de JPC met een dik PR bij het balwerpen. En Wouter Janssen kreeg hier de vijfde prijs. Stef Rosendaal werd vierde bij de jongens mini hij kwam bij het balwerpen net 10 cm tekort voor een clubrecord. Ook vierde, maar dan bij de JPA1 werd Sam van der Aar. Lizzy Lieverst kreeg bij de MPA1 de medaille voor de vijfde plaats omgehangen.
Zoals ieder jaar gaan we ook nu weer de kampioenen huldigen. Zaterdagmiddag 1 oktober om twee uur, gaan me met alle kampioenen op de kar, de Breestraat op en neer rijden.

Foto's en uitslagen via onderstaande linken

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op