Eerste Duintraining

Eerste Duintraining

Het is al weer november, en dus wordt er weer door de pupillen in de duinen getraind. En ook de D-junioren zijn daar welkom. Het was deze eerste keer prachtig weer, en de opkomst was dan ook groot, ondanks dat we concurrentie hadden van de koppelloop die de avond ervoor gehouden was. Vreemd genoeg was de deelname van de meisjes deze keer erg weinig, het waren er maar 2, die we natuurlijk wel even bij naam noemen: namelijk Sterre en Madelief.

Zoals altijd gingen we weer in twee groepen. De oudsten gingen met Tracy mee, de jongsten bleven bij Tigch die ook deze winter weer geassisteerd wordt door Jet, en die jongste groep ging eerst even verspringen, en toen dobbelen. Daarna stond er een duurloopje op het programma, en toen zou er pepernoot-balwerpen gedaan worden, maar Tigch was vergeten om de zak met pepernoten mee te nemen. Tot slot was er nog even staartenroven, en toen de groep van Tracy terug kwam kon die daar ook nog even aan meedoen.
Volgende week, (10 november) is er geen duintraining, want dan is de eerste wedstrijd van de cross competitie. Maar daarna gaan we weer gewoon door.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op