Duincross, 26 november

Duincross, 26 november

Wie jarig is trakteert. Tigch had in de loop van het afgelopen jaar een vijftig tal bekers gehad van Intercup sportprijzen winkel, (allemaal winkelwezen) en die deelde hij uit tijdens de duintraining die er op zijn verjaardag gehouden werd. Het was geen gewoon uitdelen, maar ieder moest er wel iets voor doen.

Er was namelijk aan het eind van de training een cross wedstrijdje over een afstand van 1225 meter. Wie het uitliep mocht na afloop een mooie beker uitzoeken. Het was prachtig weer, en dat had tot gevolg dat er bijna 40 pupillen aanwezig waren. Maar er waren veel meer prijzen, zodat iedereen ruime keuze had. De snelste tijd werd gemaakt door Jesper Pluut. Over de 1225 meter had hij een tijd van 5 min en 10 sec. Hugo Kuil en Patrick Sueters werden tweede en derde.
Snelste meisje was Luna Blaauw, maar Sienna Smit en Lisa Molenaar passeerden vrijwel tegelijk met haar de finishlijn. Iedereen deed trouwens zijn uiterste best, want bij de finish stonden natuurlijk niet alleen de bekers en de vaders en moeders te wachten, maar lonkten ook de limonade en andere lekkernijen.
Omdat er zowel A2 pupillen als mini’s meededen, was het niet zo dat de winnaar als eerste een prijs mocht uitzoeken. Iedereen kreeg een lootje, en wie nummer 1 had mocht als eerste een prijs uitzoeken.
Alle uitslagen van deze cross wedstrijd zijn via onderstaande link te bekijken en daar staan ook een heel stel foto’s van deze geslaagde morgen

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op