Duincross

Vroeger, toen alles nog normaal was, stopten we op 1 april met de duintraining, en hadden we de laatste keer altijd een cross wedstrijdje. Nu er bijna geen wedstrijden zijn, gaan we nog door met de duintraining. Maar het wedstrijdje was altijd een leuke afsluiting, en daarom besloten we dat ook deze keer weer te gaan houden.

 

Het was intussen 17 april, lekker voorjaarsweer, en een flinke opkomst. Na eerst nog gewoon getraind te hebben, was er aan het einde dus de cross. De afstand is 1250 meter, en iedereen deed weer volop zijn best, want bij de finish lonkte ook deze keer de limonade, en een medaille. Het waren allemaal verschillende medailles, en degene die het vaakste aan de duintraining meegedaan had, mocht als eerste uitzoeken. Bij de jongens werd de snelste tijd gemaakt door Roy. Hij deed 4 minuten en 58 seconden over het rondje. Snelste van de meisjes was Sofia, met een tijd van 5 minuten en 15 seconden.
Op 24 april is er geen duintraining, omdat we de dag daarna een onderlinge wedstrijd hebben.Maar op 1 mei gaan we gewoon weer verder in de duinen

Uitslagen, hierklikken

Foto''s hier klikken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op