Drukte bij de duintraining

Vorige week was het slecht weer bij de duintraining. Een harde koude wind, met sneeuw en hagel. Het waren toen ook de echte ‘bikkels’ die gekomen waren. En dat waren er toch nog een heel stel. Deze keer leek het wel voorjaar, en het was met ruim 20 pupillen, dan ook weer ouderwets druk.

De oudsten maakten er onder leiding van Tracy een echte duurloop van. Ze liepen deze keer helemaal naar het Heemskerkse strand, en dat is toch wel ongeveer 7 en een halve kilometer. De jongsten bleven met Tigch aanvankelijk op het speelveldje. Estafette met de tekeningen en daarna in de kring met de bamboestokjes. Maar er moest natuurlijk ook nog een duurloopje gehouden worden, waar slootjespringen en sjouwen met boomstammen ook nu weer aan bod kwamen. (hoewel sommigen het sjouwen grotendeels aan anderen overlieten). Terug op het speelveldje werd er nog wat met medicienballen gedaan, en estafette met de pikniktafel.
Voor je er erg in hebt is het uur dan ook al weer voorbij, maar kon er gelukkig nog wel even een spelletje gedaan worden. Volgende week gaan we er weer tegenaan.
Op de foto: het groepje wat naar het strand liep.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op