Druk weekend voor de pupillen

Druk weekend voor de pupillen

Afgelopen weekend kwamen de DEM pupillen op een 3tal plaatsen in actie. Zondag was dat in de Omnisporthal in Apeldoorn. Vorige maand waren daar alle Nedelandse indoorkampioenschappen afgewerkt, deze keer waren de pupillen aan de beurt.

Het was er erg druk. Er waren groepen bij met bijna 100 deelnemers. De 2 deelnemers van DEM die er meededen hielden zich prima staande. Khyra van Schooten werd er vijfde op de meerkamp bij de MPC. Bij het hoogspringen evenaarde ze haar PR, en op de 600 meter verbeterde ze haar PR met ruim 6 seconden naar 2 minuut 31,56 sec. Ook voor Isa Schram was er een top 10 notering bij de meerkamp. Ze haalde met een tijd van 2 minuut en 7, 69 sec ruim 7 seconden van haar PR af op de 600 meter.


Diezelfde dag deed een groepje pupillen mee aan de laatste wedstrijd van het Runnersworld cross circuit. Die werd in Heiloo gelopen. Het waren er niet veel, want verscheidene vaste lopers waren nog met vakantie. Jet Commandeur eindigde het hoogste. Bij de meisjes pupillen werd ze vierde. Ook vierde, maar dan bij de junioren werd Danique Schram.
In het eindklassement van dit circuit staan er in de top 10 de volgende DEM lopers:
Meisjes pupillen: 1 e Sien van Vuuren, 4 e Isa Schram, 5 e Jet Commandeur
Jongens pupillen: 4 e Sam van der Aar
Meisjes junioren: 4 e Danique Schram, 6 e Zoe Lammertink
Jongens junioren: 3 e Piet van Vuuren, 6 e Twan Denneman, 7 e Toon van Vuuren


Dan was er op zaterdag nog de duintraining. De laatste reguliere van deze winter, want de enige keer die nog komt (de zaterdag voor de Pasen) is er traditiegetrouw een crosswedstrijdje. Ondanks de vakantie was er een grote opkomst. Tracy ging met haar groep er weer flink tegenaan. Zo deden ze onder anderen de zandheuvel in Castricum aan. Tigch deed het met de jongsten wat rustiger aan, waarbij vooral het ijs wat op de verschillende waterplassen lag, nogal in de belangstelling stond.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op