DEM pupillen oppermachtig bij competitiefinale

Het waren de pupillen van DEM, die bij de competitiefinale de toon aangaven. DEM had zich met het maximaal mogelijk aantal van 10 ploegen geplaatst voor deze finale, en maar liefst 7 maal stond een DEM ploeg op het podium. Dat hadden er zelfs 8 kunnen zijn, want de JPA2 kwamen met hun vierde plaats slechts 2 punten tekort voor een podiumplaats. Eén honderdste van een seconde sneller op de sprint had al die 2 punten opgeleverd.

De MPC haalden het hoogst haalbare. Ze eindigden op de eerste plaats. Waarbij Fiene Rosendaal met een tweede plaats in het individuele klassement, en Sienna Smit (vierde) de grote punten verzamelaars waren. De jongens mini deden niet voor hen onder. Ook deze ploeg werd eerste, waarbij Sam van Ooijen een tweede plaats in het individuele klassement behaalde. De meisjes mini waren als zevende ploeg geplaatst, maar ze stegen boven zichzelf uit en wisten nu als tweede te eindigen, met weer een eerste plaats in het individuele klassement voor Khyra van Schooten. Ook een tweede plaats was er voor de ploeg van de JPB, met Sam van der Aar en Boris Borgmann in het individuele klassement op het erepodium. Flinke pech was er voor deze ploeg, omdat Syp Luitwieler halverwege de wedstrijd ziek naar huis ging. Nog een tweede plaats was er, voor de MPA2. Ook bij hen wel heel veel pech en wel bij de estafette. Door storingen in de tijdwaarneming, moesten ze 3 maal achterelkaar de estafette lopen. In het individuele klassement kreeg hier Eline Brouwer het brons omgehangen. De MPB deden ook wat er van hen verwacht werd. Een tweede plaats in het ploegenklassement, en nog een podiumplek in het individuele klassement voor Lizzy Lieverst. De vijfde meisjes ploeg, die van de MPA1 wist ook in de prijzen te vallen. Een derde plaats voor hen.

De ploeg van de JPA2 was, zoals gezegd de grote pechhebber met hun vierde plaats. Maar in het individuele klassement deed hier Dennis Schaap van zich spreken. Hij werd met afstand eerste met o.a. een hoogte van 1.45 m bij het hoogspringen en bijna 10 meter bij het kogelstoten.
De 2 andere ploegen van DEM tenslotte, de JPA1 en de JPC eindigden beiden op een keurige zesde plaats.
Voor een groot gedeelte waren de successen voor de ploegen, te danken aan de estafettes. De wissels liepen allemaal geolied. Maar enkele gehoopte clubrecord verbeteringen bleven hier, door de ongunstige wind, jammer genoeg achterwege.
En met tenslotte 75 maal een verbetering van een PR was ook dit een uiterst geslaagde wedstrijd.
Op de foto: de 50 deelnemers van DEM na afloop van het defilé

No video selected.

Relevante websites

Foto's

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op