DEM pupillen blijven prijzen binnenhalen.

DEM pupillen blijven prijzen binnenhalen.

Wieringerwerf ligt niet naast de deur, en de wedstrijd begon al om 9 uur, vandaar dat groep deelnemers van DEM aan de indoorwedstrijd aldaar, niet erg groot was. Maar toch stond er 6 maal iemand van DEM op het erepodium. En ook de goede gewoonte, minstens 1 maal een clubrecord bij iedere indoorwedstrijd, bleef in stand.

Het clubrecord kwam op naam van mini pupil Stef Brasser. Op de 40 meter liet hij een tijd noteren van 7,4 sec. Het was voor hem de eerste keer dat hij aan een indoor wedstrijd meedeed, en ook de eerste keer dat hij moest hoogspringen en kogelstoten, maar ondanks dat, haalde hij op de meerkamp een fraaie derde plaats. Een eerste plek op de meerkamp bij de JPB was er voor Sam van Ooijen. Het hoogspringen ging deze keer iets minder dan wat we gewend zijn, maar overwinningen op de sprint en bij het kogelstoten, zorgden wel voor die eerste plaats op de meerkamp. Mik Commandeur werd tweede op de meerkamp bij de JPA1, en ook hij had de snelste sprinttijd van zijn leeftijdsgroep. Bij de JPA.2 was de bronzen medaille voor Sam van der Aar. Voor hem een hele verre stoot van ruim 9 meter bij het kogelstoten.
Van de DEM meisjes was Sienna Smit met een tweede plaats op de meerkamp van de MPA.1, de hoogst geplaatste. Bij het kogelstoten had ze een stevig PR en haar sprinttijd was de snelste van alle DEM deelnemers. Khyra van Schooten werd derde bij de MPB en ook zij dankte dat vooral aan een hele snelle sprinttijd. Voor Bo van Ooijen was er de ondankbare vierde plaats op de meerkamp. Nét buiten de prijzen dus, maar het verschil met de nummer drie was uiterst miniem.
Alle uitslagen, en veel foto’s zijn te zien via onderstaande linken

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op