De eerste competitieprijzen zijn binnen.

De eerste competitieprijzen zijn binnen.

De finale van de cross competitie mag je beschouwen als de afsluiting van het winterseizoen. Die finale was deze keer in Soest, op het parcours waar ook de Sylvestercross gehouden wordt. Het was er ijzig koud, niet alleen vroor het, maar er stond ook nog eens een harde wind. Maar omdat we na afloop met een aantal prijzen naar huis konden, was het toch een geslaagde dag.

Het was er weer druk, rond de elfhonderd deelnemers, en sommige groepen met een honderdtal lopers, afkomstig uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland. Wanneer je dan in de prijzen valt heb je het goed gedaan. Van DEM wisten de mini jongens beslag te leggen op de derde plaats in het ploegenklassement (slechts 1 puntje achter de nummer 2). Jaro Koper, Rylan Stins en Remco van Ginkel waren hier de trotse deelnemers, die een grote beker mee mochten nemen naar huis.
In het individuele klassement zijn er prijzen voor de eerste 5 deelnemers, en daar hadden we 3 podium plaatsen. De hoogste plaats was voor Britt de Graaf. Bij de meisjes pupillen A.2 werd ze derde. Mariska Poel werd vijfde bij de meisjes junioren A, en ook een vijfde plaats was er voor Sien van Vuuren, die bij de meisjes junioren D.2 meeliep.
Naast de bovengenoemde 6 waren er nog 13 DEMmers die zich voor deze finalewedstrijd geplaatst hadden. Het waren: Piet van Vuuren, Danique Schram, Isa Schram,Tijs van Etten, Koen Zonneveld, Jasper van Ginkel, Thijs Koopman, Hugo Kuil, Maura Kes, Melissa Markwat, Anne Kuijer, Lisa Molenaar en Luna Blaauw.
Klik op deze link voor de uitslagen.
En klik hier voor e foto's

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op