Cross seizoen is begonnen

Cross seizoen is begonnen

Met een indoorwedstrijd was er al voorzichtig begonnen met het winterseizoen, maar met de eerste wedstrijd van de cross competitie is nu het winterseizoen echt losgebarsten. De eerste wedstrijd werd in Uithoorn gelopen, en er werd door de DEM deelnemers, weer volop voorin meegestreden.

Hoewel het merendeel van de DEMmers wel meedoet aan de zomercompetitie, is de deelname aan de cross competitie altijd maar heel magertjes. Van de ver over de 800 deelnemers die er aan de start stonden was er maar een handvol junioren en enkele tientallen pupillen van DEM. Maar die lieten zich wel nadrukkelijk zien.
Zo was er bij de JB een vierde plaats voor Piet van Vuuren, en deed Mariska Poel het bij de MA met een derde plaats nog iets beter. Bij de MC werd Danique Schram zesde en de hoogste plaats bij de junioren van DEM was voor Sien van Vuuren die bij de MD2, tweede werd.
Van de pupillen was liep Britt de Graaf, als vanouds weer voorin mee. Ze eindigde deze keer als vierde, en ook over de andere pupillen mogen we heel tevreden zijn. Als je als twintigste binnenkomt, lijkt dat misschien niet ontzettend goed, maar als er in die groep zeventig meedoen, dan is dat toch wel iets om trots op te zijn.
In het ploegenklassement wisten de DEM jongens mini’s als ploeg een fraaie derde plaats te behalen. De lopers in deze ploeg waren: Remco van Ginkel, Rylan Stins en Jaro Koper.
Via onderstaande linken zijn de uitslagen en honderden foto’s te zien

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op