Cross competitie

In het vorige winterseizoen konde cross competitie niet doorgaan. Maar van dit seizoen is de eerste wedstrijd intussen al achter de rug. We moesten daarvoor naar Suom, lekker dichtbij dus. Hoewel het door diverse corona beperkingen soms een beetje lastig was, werd het toch een geslaagde wedstrijd.

I

Het was er druk, maar toch wel wat rustiger dan in voorgaande jaren. Van DEM waren we met ruim 30 lopers aanwezig. Voor het grootste deel pupillen. Hoewel er voor ons deze keer geen podium plaatsen gehaald werden, streden we in de meeste categorieen toch voorin mee.
In het ploegenklassement staan de meisjespupillen A.1 op een fraaie tweede plaats, en ook de ploeg van de jongens pupillen A2 doet het prima. Jammer genoeg hadden we in diverse categoieen maar twee deelnemers, terwijl er drie lopers nodig zijn voor een ploeg.
Individueel nog even aandacht voor de volgende lopers die voorin hun groep eindigden: Jet, Marije, Kai, Tess, Tirza, Pleuni, Sarah en Roy.
Voor de volgende cross moeten we naar Amsterdam en we gaan er dan weer volop tegen aan, en als het kan met nog wat meer deelnemers

Voor de FOTO's hier kliken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op