Cross competitie Hilversum

Cross competitie Hilversum

Voor de laatste voorronde wedstrijd van de cross competitie moesten we naar Hilversum. In de aankondiging stond dat het vanaf de parkeerplaats een korte wandeling was naar de start. Die korte wandeling bleek een klein half uurtje te zijn. Van DEM was gelukkig iedereen op tijd, al scheelde het bij sommigen maar heel weinig.

De junioren van DEM lieten het massaal afweten. Vrijwel iedereen van hen wist zich toch al geplaatst voor de finale, en gaf de voorkeur aan de wedstrijd van het Runnersworld Cross Circuit van de volgende dag. De pupillen daarentegen waren er wel, en die lieten opnieuw fraaie resultaten zien. De jongens mini waren opnieuw eerste in het ploegenklassement dankzij de vierde plaats van Jaro Koper, de zesde plaats van Rylan Stins en de negende plaats van Remco van Ginkel.
Bij de MPA.2 liep Britt de Graaf als vanouds. Deze keer eindigde ze op een mooie tweede plaats.
Ook de andere DEM deelnemers liepen voor wat ze waard waren, en hoewel de competitie standen nog uitgerekend moeten worden, ziet het er naar uit dat we ook dit jaar weer met een grote groep aan de finale wedstrijd mee mogen doen. Die wordt op 17 maart in Soest gehouden
Alle uitslagen zijn via deze link te zien, en klik even hier voor de vele foto’s
Op de bijgaande foto: de 3 mini jongens van DEM lopen voorin het deelnemersveld

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op