Clubrecords in laatste weekend oktober

Op 1 november gaat iedereen over naar een hogere leeftijdsgroep, en zodoende is het laatste weekend van oktober een uitstekende gelegenheid om nog een PR, of zelfs een clubrecord aan te scherpen. En dat werd er dan ook volop gedaan.
Bij de indoorwedstrijd voor pupillen en CD junioren die Lycurgus organiseerde vielen er 2 clubrecords te noteren. Allebei bij het verspringen, en ook allebei door de gezusters Potma. Bij de meisjes mini verbeterde Jolet het verspring clubrecord van 2.75 naar 3.18. Bijna een halve meter verder dus. Silke wist bij de MPB het clubrecord van 3.82 te evenaren.

In Edam was er een werp wedstrijd. En hoewel de wedstrijd smorgen droog begon, werd het in de loop van de middag steeds natter. Er deed een flinke groep junioren ( grotendeels MD) aan mee, en Tigch had zich ingeschreven voor de werp vijfkamp bij de veteranen M75. Bij het discuswerpen wist hij het clubrecord in die categorie met een halve meter aan te scherpen en op 16.50 meter te zetten. Omdat het clubrecord bij de werp vijfkamp nog vacant was, ook op dat onderdeel dus een clubrecord. En in die werp vijfkamp waren ook nog 2 clubrecords vacant: het gewichtwerpen en het speerwerpen

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op