Clubrecords bij laatste indoor

Clubrecords bij laatste indoor

Het indoor seizoen loopt op zijn eind. Een van de laatste mogelijkheden om binnen nog iets te doen, was de wedstrijd bij Phanos in Amsterdam. In de atletiekhal ligt kunststof en er kan worden vergesprongen, en dat bracht deelnemers uit maar liefst 31 verenigingen op het idee om mee te doen.

Van DEM waren we ook met een flinke ploeg pupillen aanwezig, en we kunnen met trots op hun prestaties terug kijken. Twee clubrecords werden verbeterd, 1 werd er geevenaard, en er werden maar liefst 54 PR’s verbeterd. Het resulteerde in een flink aantal podium plekken.
Uitschieter was Stef Rosendaal, Bij de jongens mini had hij een clubrecord bij het verspringen, met 3,02 m en bij het hoogspringen evenaarde hij het clubrecord met 0.95 m. Met nog een sprinttijd van 8,00 sec resulteerde het in een tweede plaats op de meerkamp. Ook voor Sam van Ooijen was er een clubrecord bij het hoogspringen. Als enige van de JPC wist hij over een hoogte van 1.10 te springen. Op de meerkamp was er een derde plaats voor hem. We deden het toch al erg goed bij het hoogspringen want ook Khyra van Schooten wist dit onderdeel te winnen. Bij de MPC sprong ze 0.95 m en bij de meerkamp was er het zilver voor haar. Andere podium plaatsen ware er voor Fiene Rosendaal die tweede werd op de meerkamp van de MPB, Derde bij de meerkamp werden Boris Borgmann, JPA1en Kyra Langeveld bij de mini meisjes. Net naast het podium eindigde Kris Linsen, maar hij kwam wel ruim over de voor pupillen magische grens van 4 meter bij het verspringen. Zijn verste sprong was maar liefst 4.15 m. Damian Paap deed daar maar weinig voor onder. Want ook hij passeerde met een afstand van 4.05 m de 4 meter grens.
Voor veel foto´s en alle uitslagen klik op de onderstaande linken.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op