Alweer een clubrecord bij de pupillen

Alweer een clubrecord bij de pupillen

Het was niet vooraf een van onze doelstellingen, maar het is wel realiteit: Bij iedere wedstrijd waar onze pupillen dit jaar aan meedoen, wordt er minstens 1 clubrecord gevestigd. Deze keer was het Sam van Ooijen die bij de indoorwedstrijd in Amsterdam bij de JPB 1.20 meter hoog sprong.

In voorgaande jaren was er in Amsterdam in november een wedstrijd voor CD junioren en in februari een wedstrijd voor pupillen. Dit jaar was dat samengevoegd, wat tot gevolg had dat er vele teintallen inschrijvingen afgewezen werden. Van DEM hadden we gelukkig vroeg ingeschreven, zodat ieder van ons mee mocht doen. Niet alleen Sam deed van zich spreken, (naast het clubrecord, werd hij ook nog derde in de meerkamp) maar ook de MPA.1 haalden enkele uitzonderlijke prestaties, niet in het laatst als gevolg van de aanwezigheid van hun trainster Nadia. Zo kwam Fiene Rosendaal bij het verspringen tot een afstand van 4 meter 10 en kwam Sienna Smit met een afstand van 3,92 meter ook heel dicht bij de 4 meter grens. Fiene werd in haar categorie derde op de meerkamp, en Sienna haalde er de vierde plaats.
Andere medaille winnaars waren: Elisa Max met een tweede plaats bij de meisjes mini, Stef Brasser werd derde bij de jongens mini, en Stef Rosendaal werd derde bij de JPC
In totaal deden er 15 pupillen van DEM mee, en metelkaar verbeterden ze maar liefst 54 persoonlijke records.
Alle uitslagen, en veel foto’s zijn te bekijken via onderstaande linken

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op