6 & 7 tigch

Halverwege tussen Sintmaarten en Sinterklaas is Tigch altijd jarig, en hij viert zijn verjaardag steeds door het houden van een cross wedstrijdje in de duinen, tijdens de duintraining. Het was een beetje triest en somber weer, maar dat deed niets af, aan het enthousiasme van de deelnemende pupillen.

Eerst werd er nog even gewoon getraind, maar halverwege het trainingsuur stond iedereen klaar voor het wedstrijdje. De lengte van het parcours is 1250 meter, de eerste 200 meter verhard, en daarna over bospaden. Er werd vol overgave gelopen, en dat blijkt wel uit de gemaakte tijden.
De snelste van iedereen was Roy, en dicht achter hem kwamen Mats en Tijs binnen. Snelste meisje was Sofia.
Voor iedereen die binnenkwam was er limonade, en ook waren er pepernoten en koeken. Toen alle bekertjes leeg waren, en de buikjes vol, kwam het hoogtepunt van de dag. Tigch had gezorgd voor een 50 tal bekers. Iedereen kreeg een lootje, en wie het laagste nummer had mocht als eerste een van de mooie bekers uitzoeken. Er waren meer bekers dan deelnemers, en dus was er ook voor degene die het laatste mocht uitzoeken, nog een hele fraaie beker. Op iedere beker een inscriptie met de leeftijd van Tigch. 6&7tigch. Zesenzeventig jaar dus.
Alle UITSLAGEN staan onder deze link.
En de FOTO’s van de wedstrijd en de prijsuitreiking zijn hier te bekijken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op