5 ploegen op podium bij pupillen finale

pupillenDe finale wedstrijd van de pupillen competitie is voor ons bijzonder succesvol verlopen. Na de voorronde wedstrijden stond vast dat we met 7 ploegen deel mochten nemen. Twee daarvan, de jongens pupillen A1 en A2 stonden op kansrijke plaatsen om op het podium te komen. Uiteindelijk bleek dat we maar liefst 5 maal het podium mochten beklimmen. Dat waren uiteraard die jongens pupillen A1 en A2, maar ook de totaal onverwachte ploeg van de MPB. Ze stonden na de voorronden op een achtste plaats, maar ze wisten wel mooi derde te worden. En een derde plaats was er ook voor de meisjes Mini, en voor de jongens mini.

Vijf bekers dus die binnenkort de kantine zullen sieren, maar die eerst door alle ploeggenoten een week mee naar huis genomen mag worden, die daar thuis, maar natuurlijk ook op school bewonderd mogen worden.
Dik verdient allemaal, want iedereen deed zijn uiterste best. En dat blijkt wel uit het feit dat de 35 DEM deelnemers samen maar liefst 85 maal een PR verbeterden. Nog afgezien van een aantal dik verbeterde estafette tijden.
Dat de wedstrijd begon met een heus defilee, droeg natuurlijk ook bij aan het speciale van deze dag, en ook had de vereniging Startbaan alles tot in de puntjes georganiseerd, en het weer was optimaal, met vrijwel geen wind, en een heel aangename temperatuur.
In voorgaande jaren gingen we steeds met de prijswinnaars op de versierde kar de Breestraat op en neer. Dat gaan we natuurlijk dit jaar ook weer doen. En wel op zaterdag 9 oktober. Alle ploegen die in de prijzen vielen, worden dan om 2 uur smiddags verwacht op de hoek van de Breestraat met de Schans. Wel dingen meenemen die flink wat lawaai kunnen maken, zoals toeters, bellen, trommels fluitjes e.d.

Alle UITSLAGEN zien hier te bekijken
En voor heel veel FOTO’s even hier klikken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op