4 & 7 Tigch

4 & 7 Tigch

Het was koud en guur, maar toch waren er een kleine 40 pupillen gekomen voor de duintraining. Daar was wel een reden voor, want Tigch was jarig geweest en hij had toegezegd om te gaan uitdelen. Naast de versnaperingen was er voor iedereen een grote beker. Maar voor die beker moest wel even iets gedaan worden. Er was een cross wedstrijdje van 1200 meter. Bij de finish kreeg iedereen een lootje, en wie het laagste nummer had mocht als eerste een beker uitzoeken. Er waren meer bekers dan deelnemers, zodat ook de laatsten nog keuze hadden.

Voorafgaande aan het wedstrijdje werd er nog even gewoon getraind. Tigch bleef met de jongsten op het speelveldje om te gaan dobbelen. Tracy trok met de oudsten meteen het bos in. Er liepen ook enkele van de kleinsten met haar mee, maar die weerden zich kranig.
Met behulp van wat ouders en van Jet, die stage loopt, verliep alles lekker vlot. Toen de buikjes vol waren, de bekers uitgedeeld waren, en van iedere deelnemer een foto gemaakt was, was er al weer een einde gekomen aan deze leuke training. Alle bekers waren trouwens voorzien met een inscriptie waaruit de leeftijd van Tigch te halen was. 4 & 7 Tigch (vierenzeventig)
De volgende training is 1 december, en daarna twee weken niet, omdat er dan wedstrijden zijn. Maar op 22 december (het begin van de kerstvakantie) is er wel weer duintraining
Voor de foto’s van deze dag even hier klikken

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op