sprinters in vorm

sprinters in vorm

Onze sprinters waren dit weekend actief bij diverse internationale indoorwedstrijden. De junioren waren in Dortmund om deel te nemen aan het ”Hallensportfest Kreis Dortmund”, de sprint masters waren in Gent bij de open Belgische kampioenschappen om zich voor te bereiden op het komende EK indoor. Voor de junioren was het de laatste wedstrijd van dit indoorseizoen.

Het ging in Dortmund natuurlijk niet alleen om de wedstrijd, maar ook om het feestje de avond van tevoren in het altijd bruisende Bochum, dus Jordy kon alhoewel hij licht geblesseerd was ook gezellig mee. Onze jongens hebben de Bochumse middenstand weer uit de economische crisis geholpen. In een tijdsbestek van nog geen vier uur wisten zij een bezoek te brengen aan de plaatselijke KFC, de Burger King, de Mac en een shoarmazaak. Ondanks al het fastfood wist Jamaal bij deze laatste mogelijkheid zijn persoonlijk record op de 60 meter te verbeteren naar 7,35 seconden. Met deze tijd won hij het zilver in de categorie jongens onder 20 jaar. Daniel kwam in deze leeftijdscategorie tot 8,17 seconden. Bij de jongens onder 18 jaar vielen Synnargio en Fahad net buiten de prijzen. Zij kwamen respectievelijk tot 7,78 seconden en 7,83 seconden.
Simone en Rob kwamen in Gent uit op de 400 meter in de categorie V/M 50. Allebei liepen ze naar de winst in tijden die goede kansen bieden op een hoge klassering tijdens het komende EK masters in Ancona. Simone was zelf niet helemaal tevreden met haar tijd van 63,18 seconden omdat ze haar zinnen had gezet op een tijd onder haar eigen indoor record van 62,59 seconden. Rob kwam tot 53,74 seconden. Ook in Gent lag de focus niet helemaal op de wedstrijd en werd de avond van tevoren een feestje gevierd met een Belgisch biertje!

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op